28
January
Donderdag 28 januari 2016

Bosgoed Groothandel gaat de Coretec-vloeren van Usfloors in de Nederlandse markt zetten via de gespecialiseerde vakhandel en woninginrichter.

Coretec via Bosgoed

Volgens Jan Dossche, President van Usfloors International (foto 1 inks), is Bosgoed door hun deskundigheid en het enthousiasme van Harry Elshof (foto 1 rechts) en zijn team een ideale partner voor Coretec (foto 2). Dossche stelt dat pvc klikvloeren tekort schieten en veel kwaad bloed bij consumenten hebben gezet. Coretec biedt daarentegen een zeer stabiele, watervaste oplossing voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Coretec is volgens Dossche het succesvolste vloerenproduct in de VS van de afgelopen jaren. Deze wordt vanaf nu ook in Europa verdeeld. Op de eerste dag van Domotex werd tevens bekend dat Usfloors met Unilin en Vällinge Innovation licentieovereenkomsten heeft gesloten om de patenten (vloerplanken met waterbestendige kern van kunststof composiet) commercieel te gaan vermarkten door sublicenties aan relaties te verstrekken.

Bosgoed zal het product, naast de nieuwe Mflor- en Paradorcollecties en rolgordijnen (Doing Dutch, foto 3) op 15, 16 en 17 februari presenteren op drie verschillende locaties (Staphorst, Valburg en Geleen). Met buffet vanaf 17:30 tot 22:00 uur.
Daarvóór zullen Usfloor en Mflor vanaf aanstaande zondag tot en met woensdag 3 februari al op Intirio in Gent te vinden zijn.

Category : Press Releases / USF International

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.