24
June

Op zaterdag 18 juni werden alle Benelux klanten van COREtec® uitgenodigd voor een fietstocht in de Vlaamse Ardennen en het volgen op scherm van de voetbalwedstrijd België – Ierland. De heer Jan Dossche, President van USFloors – CORetec® had voor een gevuld dagprogramma gezorgd.

’s Morgens was er een recreatieve fietstocht voorzien met de E-bike in de omgeving van Oudenaarde voor een verkenning van een stuk van het parcours van de Ronde van Vlaanderen waaronder een aantal bekende monumenten zoals de Koppenberg. De fietstocht was onder begeleiding van Jean Marie Wampers, winnaar van Parijs-Roubaix in 1989.

d389df2a83b8f09368080d14775ffda8_XL

Er werd ook tijd vrijgemaakt voor een tussenstop en voor een heerlijke degustatie van streekbieren bij de bekende Brouwerij Roman, de oudste familiebrouwerij in Vlaanderen sinds 1545. Ename, Adriaen Brouwer, Gents Stropke, Sloeber, Mater Witbier zijn enkele van hun bieren.

Brouwerij Roman bekend om zijn rijke assortiment aan bieren. Deze worden één voor één gebrouwen op ambachtelijke wijze, met traditioneel vakmanschap en veel liefde voor het bier en dat al bijna 5 eeuwen lang….

’s Middags was er een aanbod van lekkere bieren & heerlijke Belgische frieten. Op een groot TV scherm werd de Euro 2016 voetbalwedstrijd BELGIE-IERLAND gevolgd waar iedereen supporterde voor de Belgen. De dag werd afgesloten met een Karaoke moment, waarbij een aantal

COREtec® klanten hun zangtalenten showden

Harry Elshof van COREtec® dsitributeur Bosgoed vond het een geslaagd eerste Benelux COREtec® event dat zeker voor herhaling vatbaar is

Harry Elshof, Bosgoed Groothandel : “Het was een zeer geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar! We hebben genoten van de prachtige omgeving in de Vlaamse Ardennen en hebben een fantastisch event gehad georganiseerd door het COREtec® team. Het was een lange, maar ontspannende en aangename dag, die ons allen nog lang zal bijblijven.”

“Ook van Belgische zijde was het enthousiasme heel groot en waren alle genodigde klanten meer dan tevreden. Er werden heelwat ideeën uitgewisseld tussen de Nederlanders en de Belgen. Het was een heel interessante dag om elkaar op een andere manier en beter te leren kennen” aldus

Tom De Rydt van COREtec®.

Source: http://www.floor-forum.com/nl/nieuws/item/2342-the-1st-coretec-benelux-event

Category : Articles / USF International

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.